RaceWKND Finaali - Helsinki
Aug
30
to Aug 31

RaceWKND Finaali - Helsinki

RaceWKND kiertueen viides ja viimeinen etappi on Helsingin Soutustadionilla! Kyseessä on koko kauden päättävä finaali johon on ilmoittautunut mukaan kilpailijoita niinkin kaukaa kuin Puerto Ricosta Yhdysvalloista. Soutustadionilla on siis taas aika tehdä historiaa, sillä kyseessä on lajin ensimmäinen virallinen MM-kilpailu!

Tervetuloa tutustumaan sähköiseen lautaurheiluun ja katsomaan kuinka uusia ennätyksiä tehdään maailman ensimmäisessä eFoil ratalautailu luokassa!

View Event →
RaceWKND Kotka
Aug
9
to Aug 11

RaceWKND Kotka

RaceWKND kiertueen neljäs etappi on Kotkassa Merikeskus Vellamossa. Tervetuloa tutustumaan sähköiseen lautaurheiluun ja katsomaan kuinka uusia ennätyksiä tehdään maailman ensimmäisessä eFoil ratalautailu luokassa!

View Event →
RaceWKND Kuopio
Jul
26
to Jul 28

RaceWKND Kuopio

RaceWKND kiertueen kolmas etappi on Kuopion Saanalla. Tervetuloa tutustumaan sähköiseen lautaurheiluun ja katsomaan kuinka uusia ennätyksiä tehdään maailman ensimmäisessä eFoil ratalautailu luokassa!

View Event →
RaceWKND Rauma
Jun
8
to Jun 9

RaceWKND Rauma

Maailman ensimmäinen eFoil Race käynnistyy Lauantaina 8.6.2019 Rauman Merijakamolla! Tervetuloa tutustumaan sähköiseen lautaurheiluun ja katsomaan kuinka uusia ennätyksiä tehdään maailman ensimmäisessä eFoil ratalautailu luokassa!

View Event →